Jump to content

Platinum level Jagex recognized fansite

Photo

HELP: I can see the volume mixer running, but no sound


This topic has been archived. This means that you cannot reply to this topic.
3 replies to this topic

#1 Anthony

Anthony

    You No Take Candle!

  • Established Members
  • PipPipPipPip
  • 356 posts
Click to view battle stats

Posted 26 June 2012 - 09:19 PM

So i was listening to some music on youtube and all of a sudden the noise jsut stopped working, but the volume mixer was still working, showing sound was playing. I tried playing music on my computer,a dvd, all nothing. I went into my device manager and it said all of my volume devices were working properly, updated all of the drivers, still nothing. please help Posted Image!

liekmudkipz100x100_zps5xzr2xej.gif


#2 James

James

    Astute Corporeal Beast

  • Advanced Members
  • 2,999 posts
Click to view battle stats

User's Awards

             

Posted 26 June 2012 - 09:59 PM

Do you use Realtek? You can find this in your control panel.

Alternatively, right click on Speaker Icon ---> Playback Deivces. Make sure the correct output is enabled.

41f44e70d9.jpg


#3 Guest_joker_*

Guest_joker_*
  • Guests
Click to view battle stats

Posted 27 June 2012 - 12:27 AM

I wouldn't mind connecting to teamviewer to help you out if you allow things like that. It very well could be what above poster said, but I'd go in and check a series of things.


Best of luck,

Joker

#4 Anthony

Anthony

    You No Take Candle!

  • Established Members
  • PipPipPipPip
  • 356 posts
Click to view battle stats

Posted 28 June 2012 - 07:53 PM

After 4 and a half hours on the phone with HP tech support we finally figured out the problem. i was adivsed to reset my computer to factory settings to see if the problem persisited, and it did so that had come to the conclusion that it is either the speakers or the sound board, whihc is strange since the computer is 7 months old. i will have to send it in for them to fix it

liekmudkipz100x100_zps5xzr2xej.gif